lördag 29 januari 2011

Små recensioner

Jag tänkte bjuda på lite tankar/recensioner om ett par saker. Vi börjar med filmen som jag såg igår kväll, Boondoock Saints II. Kan börja med att säga att den såklart inte var lika bra som den första men ändå bra för att vara en uppföljare. Samma karaktärer ganska förståelig storyline och bra skådespeleri inte riktigt lika rolig som den första dock tycker jag, ändå lyckas den vara små rolig på sina ställen. Tyvärr tar ju inte filmen slut för fem öre, men vi får väl hoppas att en eventuell III inte blir sämre än tvåan i alla fall.
Betyg 3/5

Sen så måste jag  rekommendera ett litet spel på android som är gratis det heter doodle bowling och är riktigt underhållande faktiskt. Styrningen är inte perfekt är lite svårt att kontrollera och framför allt är det lite kruxigt att hinna med att skruva när man släppt bollen så att säga. Men i gengäld faller käglorna ganska lätt så det är nice.
Betyg 4/5

I övrigt så får ni gärna skriva i kommentarerna om ni vill ha hjälp med någon slags bildredigering då jag inte har något att göra med det för tillfället.