söndag 30 januari 2011

Stolpe ut igen

Eller ja riktigt så kan man väl kanske inte säga då det känns som att det var alla tekniska fel som gjorde att vi förlorade idag. Väldigt underhållande match igen vilket spel av Sjöholm i första halvleken var ju fan som en vägg! Synd att han tappar det ganska rejält i andra halvleken och jävligt synd på sveriges tapp från ledning på 3 mål. Likadant domarna var väl kanske inte helt perfekta kändes det som något ojämna till fördel för Spanien. Men sjukt roligt och stolt över laget får man ändå vara trots att det "bara" blev en fjärdeplats.

Annars är det operation städning här hemma då tjejen kommer hem efter att vart borta under helgen, det ser självklart ut som en svinstia här hemma då förstås... Men men har hunnit städat en del i alla fall men ska väl fortsätta leka hemmafru lite till för att bli färdigt, sen måste man ju laga mat till sig själv också eller åka och handla färdig mat. Så är ett riktigt svårt och jobbigt val där, det är tur att man är ledig till på torsdag då i alla fall så man kan ta igen sig efter denna väldigt tuffa helg med massa slit som sport/serie och filmtittande. Angående serier så måste jag verkligen rekommendera serien Californication för er som inte sett den, tror faktiskt att jag tycker att det är den bästa serien ever och har gått förbi min före detta favorit Las Vegas. Californication handlar i alla fall om en avdankad författare som har allt men klantar sig hela tiden och unga kvinnor som faller för han ständigt, trassligt och vara familjefar då xD

Igår sågs också filmen Salt, tyckte den var rätt okej ganska oväntad handling på sätt och vis men om man tänker efter så är den ganska självklar. Bra skådespeleri tycker jag ändå och ganska bra specialeffekter osv. Angelina Jolie skulle kunna varit lite bättre i den tycker jag dock nästan eller åtminstonde lite mer lätt klädd... Passar för övrigt betydligt bättre i den svarta hårfärgen än den blonda måste jag säga.
Betyg: 5/10