tisdag 1 februari 2011

Some more avatars

Ja här är en till avatar som är gjord idag från denna orginal bild












Och resultaten blev såhär

Späckat schema

Ja eller inte egentligen det enda jag har i skolan denna veckan är en föreläsning på torsdag, vilken för övrigt är orimligt tidig tror jag (kl 8). Men det har lyckats blivit en hel del saker ändå, framför allt så har det spökat eller vad man ska säga med massa visningar av våran lägenhet. Efter gårdagen var det ett par till som kom som sagt, dessutom fick jag ett samtal på kvällen om ytterliggare en människa som ville komma och titta på lägenheten så det blev inbokat till på onsdag kväll. Och idag fick jag också ett samtal så nu blir det en till visning alldeles strax om bara några minuter. Detta är ju fruktansvärt jobbigt, för då måste man ju hålla det snyggt och städat ända tills dess i alla fall, vi som normalt sätt är urusla på att hålla det snyggt men det ska väl gå det med. Idag har vi haft tvätt tid också som vi fick skynda oss för att det var en akutläcka något i torsdag som de behövde stänga av centralvärmen och vattnet från och med idag kl 14 till imorgon bitti. Vad då akut läcka ?

I övrigt så skulle gruppen träffas idag för vårt grupparbete i denna kurs som vi har för tillfället, skönt att en av gruppmedlemmarna lyckades vara nästan två och en halv timme sen. Det är rätt bra gjort måste jag tycka, men det var skönt kom ganska så långt med det så känns som att vi är på gång med det. Tyvärr blev det ju en sak till man behöver göra då igenom att skriva lite på vår rapport. Sedan så måste det handlas presenter under veckan också vilket alltid är lika jobbigt, men denna gång har man i alla fall klara instruktioner och betydligt lättare att köpa presenter till 5 resp 2 åringar så det är väl rätt slappt ändå.

I helgen bär det av till mina hemtrakter och föräldrarna också så vi får väl se men gissar på att det blir betydligt mindre eller inget bloggande alls under den tiden men det låter jag vara osagt. Det ska bli kul i alla fall och träffa min familj igen, framför allt är det kul med alla barn och så. Ser fram emot och få prata lite om allt detta med lägenhet och planerade hit och dit som ska göras riktigt skoj med sånt faktiskt.

Designmässigt så har jag inget på g just för tillfället, har gjort en avatar dock som inte är riktigt barnvänlig så det får vara, men om det är någon som skulle vilja ha någon hjälp med det hör av dig!

Ursäkta alla eventuella stavfel osv då jag ej kontrollerar vad jag skrivit så mycket, om det skulle vara något hör av er via bloggen

//benkanckan