onsdag 2 februari 2011

Hastighets optimering

Ja hur gör man det? Jag har i alla fall minskat storleken och kvaliteten på min banner för sidan, så det kan man alltid börja med om man ska optimera bloggen/hemsidan. Särskilt viktigt om den är tung med många grafiska element. Jag hoppas ni tycker att det går dugligt snabbt nu i alla fall, ska se om jag kan optimera det hela lite till allt eftersom.

Blogg optimering

Hej alla (få) läsare som ni kanske ser så har jag gjort lite blogg optimerade åtgärder, igenom att länka in bloggen på en del siter. Problemet med det är att siten har blivit något slöare så jag ska göra min sitebanner lite lättare och så för att under lätta det.

I alla fall angående optimeringen så hoppas jag den hjälper hittade ett par trevliga länkar om det är någon som är intresserade av att höja trafiken till just din blogg! Det är väldigt viktigt att du får ut budskapet på så många håll som möjligt via tillexempel facebook eller ännu hellre genom andras facebook osv. Det är mycket bra att använda sidor som digg.com pusha.se m.m. Se också till att försöka optimera sökningsresultatet för din sida, ju högre upp du kommer på google med sökningen om det ämne de det du har skrivit om desto bättre! De var de konreketa blogg optimerings tipsen jag hade för nu, uppföljning följer om detta ökar antalet visningar för min del.

länkar:
SEO verktyg - Hur mår min sajt?
Google Position Tool