måndag 14 februari 2011

Designed Avatar

Orginal
Avatar

Alla hjärtans dag

Ja så idag är det alla hjärtans dag, vad har ni tänkt att göra/överraska er respektive med? Själv så får jag komma på något snabbt då jag inte haft tanken så långt fram under hela förra veckan. Men kan säga att vi tänkte pröva oss på en ny rätt hemma i alla fall, det blir lax i paket med lite grönsaker i. Men vad ska man äta till egentligen tror vi inte riktigt hann diskutera det igår, har ni något förslag?

För övrigt såg jag att jag hade fått resultat för senaste tentan nu, och jag klarade den med! Betyder att jag tentan av halva utbildningen, och jag har inte kuggat i något det är fanemej otroligt trodde jag aldrig att lilla jag skulle fixa! Tyvärr betyder ju det att det är tenta igen och det är det ju redan om en vecka, det som är bra är att det känns som en repetition på en tidigare kurs och att grupparbetet är viktigare än tentan. Det som är negativt med det är att jag inte kommer ha tid att plugga så mycket då jag i helgen är hos tjejens föräldrar, och dessutom ska gå på melodifestivalen där. Och tentan är på måndag morgonen ser jag nu vilket betyder att man får en trevlig uppvärmning med att behöva åka och lämna tillbaka hyrbilen ett par timmar innan tentan börjar och man skulle behöva gå upp suck.

Game Dev Story - tips till android/ios


Är ett riktigt jävla grymt bra spel till android/ios, vilket görs av de talangfulla utvecklarna på kairosoft. Game Dev Story handlar om hur man bygger upp ett företag som gör spel! Vilket är väldigt nostalgiskt för alla som är intresserade av spel, att få chansen att göra sitt eget spel är lär man aldrig få chansen till. Men här får man faktiskt det, och måste säga att de faktiskt har fått till det mesta så det känns verkligen som man utvecklar ett spel man får döpa det till vad man vill och allt möjligt. Game dev story börjar med att man får skapa och döpa sin studio och anställa fyra personer sen får man välja till vilken plattform man vill utveckla spel för, pc är det som är billigast och det enda man har råd med de första spelen. Sedan får man välja vilken genre och inriktning spelet ska sen ska storyn skrivas, allt enligt hur det faktiskt går till. I Game Dev Story finns det till och med en del där man ska reda ut buggarna från spelet, och man kan även utveckla sin egen plattform!

Game Dev Story rekommenderas varmt och ges betyget: 5/5
En varning ska dock utfärdas att det är väldigt beroende framkallande!

Game Dev Story recension på ign