torsdag 17 februari 2011

Designed Avatar II

Original
Resultatet

Muntlig Presentation

Ja idag är det muntlig presentation av vårat arbete som jag har missat att vara med på de viktiga bitarna och gångerna då jag var sjuk. Men idag är jag i alla fall med på den obligatoriska presentationen av arbetet som i slutändan ändå blev rätt bra tycker jag. Dock hade gruppen nolldynamik så att det blev för ostrukturerat för det gruppens allra bästa dessutom var stilen på både hur medlemmarna och arbetssätten fungerade själv var jag en av de mer drivande i gruppen men efter sjukdomen försvann det och jag är i slutändan mest irriterad och sur på gruppen. Jag tror dock att presentationen ska kunna gå bra i alla fall, känner mig inte så nervös längre över att göra en muntlig presentation så det är ju skönt. Vad är det att vara nervös över liksom? De ä ju bara och köra så att säga, uppföljning av hur det gick kommer givetvis så snart det hinns med i detta ständiga bloggandet.

För övrigt om ni undrar så är tanken att skriva ca 2-3 inlägg om dagen, så om ni tycker om det ni läser se till att prenumerera på rssen eller lägg till sidan i favoriter eller så!

Grattis Sverige

Till bronsmedaljen i Alpin VM igår! Det var inte ett kortat störtlopp och slalom som jag minns det (var fel det med förr super-G + slalom) men nu körde de faktiskt parallelslalom med fyra åkare i varje lag. Vi gjorde det väldigt bra tycker jag, Anja såg lite svag ut och killarna också. Men Maria Pietäle Holmer verkligen krossade motståndet och var riktigt grym! Jag hoppas innerligt att hon är det idag också och att Anja får till det också för idag är det ju Storslalom damer som står på programmet, där vi borde ha en helt okej chans. Heja Sverige! I alla fall så gjorde killarna okej ifrån sig men såg lite skakigt ut, men tävlingsformen var riktigt grym och spännande måste jag säga. Var till och med såpass att tjejen satt i soffan och inte kunde äta för att det var så spännande, så heja tävlingsformen och betydligt mer parallelslalom istället för superkombination och kombinationer i nästa alpina säsong