söndag 27 februari 2011

Header design I

Ja jag har gjort en header design till tjejen som är ägare till bloggen nedan, vad jag vet har hon dock ej implementerad den än. Personligen tycker jag att det blev rätt bra även om jag själv inte riktigt tycker om färgerna i den. Vilken tycker nu är bäst nr 1 eller 2? Skriv i kommentarerna!

1.









2.

En månad


Ja i förrgår firade bloggen en månad faktiskt! Har vart roligare och lättare än vad jag trodde att skriva, och likadant att folk faktiskt läser är ju en väldigt rolig överraskning för mig måste jag säga! Så grattis bloggen och mig fyfan va vi är bra...

I övrigt så kommer det under den närmsta tiden komma upp en header design eller två som jag har gjort här på bloggen.

Öka trafiken till din blogg!

Ja, jag har provat en del sätt att öka trafiken till ens blogg. Och jag har hittat vad jag tycker verkar fungera bäst i att öka rena sidvisningar till din sida. Problemet är dock att det inte är så stor kvalitet på besökarna men det är väldigt lätt att få flera hundra extra besökare. Om då bara ett par av dem faktiskt stannar och läser bloggen då och då är jag nöjd! Dessutom blir det ju så att med hjälp av detta kan öka trafiken från andra sätt att få fler besökare, större chans att folk länkar ens blogg eller så vilket också ökar trafiken till bloggen.

Du gör såhär i alla fall för att öka trafiken till din blogg. Du kollar in sidorna Bloggtrafik (svensk), Mer-Trafik (svensk) och easyhits4you (engelsk). Vad dessa sidor gör är att du kollar in andras bloggar och får lite olika poäng beroende på sidan. Och för X antal poäng får du en garanterad besökare själv! Så kolla in sidorna ovan eller nedan vet ja! Öka din trafik till din blogg redan idag!!








easyhits4you