tisdag 1 mars 2011

Händelserik dag på jobbet

Idag har jag lärt mig all möjlig nödvändig och onödig fakta om Korea. Ska bara säga att jag är glad att jag inte lever där, även om de har bäst bredband i hela världen. Men det finns väl saker som är viktigare än bredband här i livet? Jag har också upplevt min livs första granskning, dock inte av mig. Men lite udda känns det ju att de kommer och granskar arbetsplatsen två dagar efter man börjat, men det var nog planerat sedan länge så kan det ju gå ändå. Idag har det för övrigt känts som att jag börjat lära mig vad jag ska göra på jobbet vilket känns skönt, i alla fall för ena delen av jobbet. Andra dagen fick jag genomgången lite halvt idag också men det gick på tok för snabbt för att jag skulle hinna med det alls.

Känner att det är kul att jobba, men detta är nog inte ett jobb för mig i längden. Men har faktiskt suttit och pratat i telefon med massa folk från en del olika länder lite här och var. Bland annat en norsk har jag pratat med flertalet gånger, som var riktigt trevlig faktiskt. Idag blev det att ta med matlåda också kan ju inte äta bort hälften av vad man tjänar genom att äta ute när man väl jobbar.

Och imorgon är det skola med ett seminarium som jag inte förberett för så det blir att freestyla skulle jag tro men det ska väl gå bra det med. Efter det ska vi köra grupparbete för kursen men det ska bli intressant känns som jag hamnat i en jättebra grupp som är lätt att arbeta med så ska bli kul. Alla jobbar dock typ lika mycket som jag så svårt att få ihop det, särskilt med tanke på att vi har väldigt kort tid på oss. Ska vara färdigt redan om mindre än två veckor vilket är ganska mycket kortare än normalt vilket suger. Men med lite flyt ska väl det gå bra det med särskilt med tanke på att vi ska jobba om Nimbus då borde man kunna få ha lite flyt!

Ny design

Ja nu har jag petat lite på designen gjort om bakgrundsbilden till något mer eget, undrar dock vafasen man ska använda för storlek på bilden för att det ska funka bra egentligen på blogger om man ska utan att den rullar med så att säga??

Vidare har jag lagt till ett par tabbar på sidan där jag samlar de olika "projekten" jag gör i photoshop. Kommer eventuellt utökas med någon mer flik om jag känner att det är läge för det.

Har också petat lite och ändrat typsnitt och färger lite här och där för att få en mer clean, enhetlig och egen stil på sidan. Om ni upplever sidan som tyngre/långsammare hör av er till mig!

Eller överhuvudtaget om ni upplever att sidan laddas långsamt hör av er! Har lite svårt att avgöra det själv då datorn är sjukt långsam haha

Rekommenderad blogg

Ska idag ge er ett litet bloggtips och det är till underbara sambo som skriver väldigt roligt smart och bra. Hon är faktiskt ännu grönare än jag inom bloggvärlden, så passa på och ge en kommentar också tycker jag!

Designen på hennes blogg är gjord av oss tillsammans, jag har gjort det messta i photoshop och älsklingen har stått för idéerna!