torsdag 3 mars 2011

iPad 2, köpa eller inte?


Har inte trott alls på iPad 2 faktiskt, känts som att det skulle bli skit. Men den imponerar faktiskt på mig, att de hinner ut först med en dubbelkärnig processor att den är rejält mycket tunnare. Såpass mycket starkare på grafik sidan enligt dem, fortfarande ha minst lika mycket batteritid. Och dessutom ligga på samma pris som iPad när den kom tycker jag är jäkligt bra gjort faktiskt. Sen att jag föredrar android över ios är ju en annan femma, fast det finns ju fördelar med bägge systemen inte så mycket att säga om på den punkten. Någon slags platta är ju något jag verkligen vill ha under året, så de ska bli spännande att se hur det utvecklar sig och vad det kan tänkas bli för något.

Men i första hand så känner jag nog att jag vill byta upp mig på telefonsidan men vi får väl se när det skulle kunna bli, någon som vill köpa en lätt begagnad Motorola Milestone förresten? Ge bud i kommentarerna :P

Farewell visitors!

Sitter på jobbet och har precis ätit lunch. Under de senaste dagarna har vi haft trevligt besök hemma hos oss. Det har varit jätte trevligt att ha er hemma hos oss. Tyvärr lär jag missa att ni åker, ni får ha det så trevligt. Och jag hoppas att det gick väldigt bra för dig som hade en spännande dag idag!