måndag 7 mars 2011

Designed Avatar III

Orginal
Orginal



                                                                         












Resultat




Resultat




Trassel


Ja igår, såg jag och sambon filmen trassel. Personligen hade jag högt uppställda förväntningar på grund av vad man sett och hört omkring det. Men jag tycker inte att det var något speciellt med den, det bästa i filmen var kameleonten tycker jag. Hästen var rätt rolig också, men själva handlingen och allt kändes meh been there seen that. Filmen var ju jättefin förstås estetiskt sett osv, för varje animerad film som kommer så blir det ju bara läckrare och läckrare på den punkten. Så om The Tourist överraskade mig positivt så överraskade mig Trassel negativt.

Betyg: 3/5

Flyttpackning steg I


Ja igår så blev den första flyttlådan packad! Var till och med så att vi lyckades packa ner större delen av innehållet i våra två bockhyllor. Fast det kanske inte riktigt är sant då 1/6 av utrymmet som vi inte använt som vitrinskåp är kvar. Och alla saker i det nämnda vitrinskåpet också... Men det är en början i alla fall så det känns bara mer och mer på riktigt. Sedan är det ju så att det inte är så fasligt långt kvar tills helgen vi ska flytta heller, så börjar faktiskt nästan bli lite fjärilar i magen så att säga. Vill inte tänka på hur mycket det är kvar på att packa ner dock, men det är i alla fall en början gjord så det känns skönt kan bara bli bättre från detta. Får se om vi inte måste ta en tur någonstans och införskaffa oss lite fler flyttlådor också de vi har är nog högst tveksamt om de räcker till.

Idag är det skoldag också, men med en väldigt märklig tid på föreläsningen, kl 11 till 13 är ju bland det märkligaste tider man kan ha föreläsning på känns det som. Men det har jag faktiskt haft någon annan gång också, det gick bra då  och det går säkert bra idag också.