onsdag 9 mars 2011

"Egen Produkt"



Ja snart har jag för avsikt att posta ett litet inlägg om en liten produkt som jag kommer erbjuda. Den som väntar får se som det heter! Gäller bara att jag får tid till det vill att det blir bra när jag väl gör det så kan nog dröja till slutet av nästa vecka i värsta fall. Eller hemska tanke ännu länge, jag ska göra mitt bästa för att inte hålla er på sträckbänken dock eller vad man ska säga.

Dagens estrapader har inte vart händelserika då man jobbar 8-16.30 lagar lite mat ska hinna med och arbeta på ett grupparbete laga och äta mat. Varva ner från jobbet och helst också städa och packa hemma och duscha, tur att dygnet har 36 timmar då för mig! Bara för att gud tycker om mig så mycket, eller kanske inte :'(

Slititg vecka

Idag börjar arbetsveckan, ska jobba heltid från och med idag på jobbet resten av veckan. Något som jag inte är van vid, vi får väl se hur väl jag klarar det förhoppningsvis helt okej. Ska bli spännande att se idag om jobbet har fått nya datorer så att man kan vara till lite mer hjälp! Jag hoppas verkligen det. Annars händer inte mycket under veckan skulle jag tro då jag antingen jobbar eller pluggar. Och görs inte det så lär väl det vara packning som står på schemat.