lördag 3 september 2011

Första nederlaget av våra 60 gulblåa timmar.

Var en riktigt spännande match igår måste jag säga tyvärr. Såg länge ut som att mitt 1-1 tips skulle stå sig också, Sverige var uruselt hela första halvlek, men andra halvlek var vi överlag riktigt bra tycker jag. Spänning fanns det hur mycket som helst av i alla fall. Detta dock på grund av massa jäkla slarv, första incidenten med straffen var väl inte mycket att orda om det var otur. Men fanns massor innan det också som var felpassningar hit och dit och bjudningar. Tänkte alldeles i slutet av halvleken vad skönt det vore om vi kunde gå till halvtidsvilan med en ledning, och nog fan kom det ett mål då... Men i fel mål vårat på grund av slarv av samma spelare igen. Men alla gör vi misstag, tycker dock kanske att Wendt bör ha bytt uts i halvlek av Hamrén. Det var väl det största misstaget kanske. Pressen har väl inte skrivit ett snällt ord om Wendt skulle jag tro, men tycker att han gjorde det helt okej egentligen. Men han borde inte ha vart på planen efter första halvlek.

I alla fall, det blev match i andra halvleken och vi kvitterade ganska tidigt. Och var det bättre laget matchen i genom men som Hamrén sa direkt efter vi var för ineffektiva framåt och gjorde för många individuella misstag bakåt. Så vi fick ett mål till mot oss alldeles i slutet av andra halvlek, vilket var riktigt synd och oförtjänat. Vi borde ha vunnit med 3-1 typ om vi bara hade satt chanserna och inte gjort lika många misstag. Trots att vi spelade så dåligt i första halvlek. Men vi ska tänka på att de hade en straff också, ändå en stark match av Sverige synd att skärpan saknades. Jag tror och hoppas dock att vi fortfarande tar oss till EM!

Nu närmast väntar dock höjdhopps finalen men Emma Green hoppas hon överraskar som hon gjorde sist i ett mästerskap. 12.00 börjar finalen.