söndag 4 september 2011

Filmrecension: The Expendables

Ja igår blev det lite film igen då tjejen jobbade sent. Valet föll på en actionrulle som hade ok betyg från imdb. Nämligen The Expendables när sen filmer sätter igång så står det massa roliga namn som medverkar. Den var tydligen regisserad, skriven och medverkan av Sylvester Stallone. Det visade sig också att dolphan (Dolph Lundgren) var med så såg fram emot att se han i en film på riktigt. Och huvudrolls innehavaren från en av mina favorit filmer (crank) var med nämligen Jason Statham. Så redan innan filmen hade börjat steg mina förväntningar kraftigt.




Filmen i sig hade ok handling, skådespeleri specialeffekter med mera. Den var som väntad helt enkelt en actionrulle med beräknad handling. Men som höll uppe kvaliteten bra, vilket var perfekt val för vad jag ville se igår kväll! Det finns inte så mycket att säga om den egentligen det finns lite av allt i filmen kärlek, avundsjuka, action, biljakt och en massa annat man förväntar sig från en action film. Ett litet ord om Dolph också, han fick spela skurken i dramat och var som man kunde förvänta sig lagom macho osv. Tyvärr var han inte med så mycket som jag hade hoppats men han gjorde det också okej så som jag förväntar mig att han skulle vara i film. Så därför får The Expendables betyget:





Just ja en sak som jag kom på, det bästa med filmen är en scen där Arnold Schwarzenegger är med och de drar en line om honom. Enda gången jag skrattade i filmen... (: