fredag 28 januari 2011

Stolpe-ut

Ja det kändes verkligen så under handbolls semin, hela första halvlek var vi bra ju men hade otur och i slutet blev det tre mål skillnad istället för ett. Men vilken publik sport ändå, jäkligt kul att titta på alltså händer saker hela tiden och man ser vad som händer. Inte som i fotboll där spelarna står och daddar med bollen fram och tillbaka och i bästa fall det blir en 5 mål eller så på 90 minuter. Det är ju så sjukt tråkigt att titta på, och hockey är nästan lika illa det, även om det i alla fall händer mer i det pga mindre plan osv. Men det blir ju inte överdrivet mycket mål i det heller och framför allt så kan det ju vara nog svårt att se pucken... Handboll däremot det är grejer liten plan relativt stor boll böljande spel fram och tillbaka även om det kan vara rätt "stelt" i handboll med, men i gengäld så blir det mål nästan varje minut vilket är sjukt kul blir ju adrenalinkick varje gång det blir mål (:

Så mer handboll på tv tack :) Och starkt kämpat idag Sverige vi tar bronset nu i alla fall, ända in i väggen gubbar!

Ännu en avatar

Veronica Gomez
Har gjort ännu en avatar på begäran med grundbilden. Tycker slutresultatet som följer längre ner blev ganska bra faktiskt får se om man så småningom skulle hitta på något roligare att göra med väggen.

Annars har det inte hänt mycket de senaste dagarna, vi har äntligen kommit igång lite smått med projektarbetet i den kurs som vi går i nu vilket är skönt. Som vi också för övrigt har en föreläsning kvar i fast tentamen inte är förrens i andra halvan av februari. Så det är ju jäkligt gött faktiskt, mera sånt. Det kommer förhoppningsvis tillåta mig ägna mer tid åt PS, Poker och bloggandet heh. Får väl se vad det blir av det hittills har det väl varken vart särskilt intressant långt eller välskrivet men jag hoppas att jag åtminstone successivt blir bättre på det.

För övrigt ser jag mycket fram emot Sverige matchen ikväll också, fantastiskt spännande och rolig tv-sport handboll faktiskt. Heja Sverige!!

Här är resultatet av grundbilden i alla fall: