onsdag 23 februari 2011

Gruppindelning, uppföljning

Det gick faktiskt rätt okej med det tillslut. Kursen vi började med nu då (tisdags) verkar rätt så lolig eller vad man ska säga, är återigen en kurs vi redan läst i princip men är väl skönt det. Det som är jobbigt med denna kurs är dock att grupparbetet ska vara färdigt så snabbt, det ska nämligen vara klart redan den 14:e mars. Det är ju bara lite drygt två veckor vilket jag tycker är ingenting för ett arbete. Var duktigt skönt när man hade lite längre kurser när man hade nästan två månader på sig att skriva rapport då kunde man göra det ordentligt i alla fall nu blir det mest bara en grej man måste kasta ihop för att klara kursen. Önskar att de kunde göra på något annat sätt, hade till exempel mycket hellre sett att de gav oss en liten hemtenta att skriva ett par sidor om något men det skulle väl säkert bli för mycket administration med det aja.

Detta har jag aldrig gjort

Ja i måndags gjorde jag något som jag aldrig har gjort innan nämligen lämnat in en blank tenta. Tidigare har jag aldrig förstått varför man skulle vilja lämna en blank tenta, varför skulle man göra det? Kan inte finnas en anledning till det, om man inte kan det de handlar om går man väl inte? Och om man känner att man inte kan det så man får VG och skriver blankt för den anledningen har jag heller aldrig förstått då det måste bli mycket jobbigare att fixa det nästa gång med två tentor nära varandra och länge sen man läste kursen.

Men i alla fall i måndags gjorde jag det med, funderade dagen innan och under måndagen fram och tillbaka om jag skulle gå till tentan över huvud taget då jag inte hade chansen riktigt att plugga innan tentan av diverse anledningar. Tillslut bestämde jag mig när jag var mitt i stan halvvägs till tentan och halvvägs tillbaka hem efter att lämnat tillbaka hyrbilen. Det blev till min stora förtret i efterhand tentan så man åkte dit och till råge på allt så hade de ändrat reglerna också så att man behövde sitta en timme innan man kunde lämna blankt från tidigare 40 minuter. Då blev det att roa sig med att göra rent sudden man hade med sig i brist på annat att göra, förjäkla segt var det i alla fall. Och inte kommer jag ihåg frågorna som var på provet heller direkt så det var ganska bortkastat att gå dit känns det som men det är bara att köra all-in så att säga på nästa tenta!