torsdag 10 februari 2011

3 korta filmisar

Idag har jag vart som sagt vart fortsatt sjuk sysselsatt mig med att kolla på lite filmer. Tar snabb recension av dem (titlarna är klickbara)
Underdog: 5/10 älskar karaktärerna som är med i den framförallt jim belushi och Jason Lee från my name is earl, film där hundar pratar igen men helt okej igen. Bättre än den jag kollade på sist dock helt klart.
The tooth fairy: 7/10 riktig dussinfilm egentligen men jag diggar den ändå, en hockeyspelande tandfe liksom nice!
Miss March: 6/10 Också klart underhållande lite lagom lättsam sådär men förutsägbar men jag hade ändå kul när jag såg den (:

Äntligen mot bättre tider

Tror jag i alla fall, äntligen som sagt känns det som att min febersjuka håller på att ge med sig. Kändes som febertoppen var under Tisdags kvällen/Onsdag morgon. Men är fortfarande långt ifrån bra så det är ju segt värre, vilket gör att jag missar ett obligatoriskt seminarium under morgondagen och sviker min grupp för grupparbetet ytterliggare en gång. Har inte lyckats träffa dem en gång sen arbetet började på riktigt i Måndags, känns riktigt taskigt mot gruppen menmen är man sjuk så är man inte så mycket att göra åt. Därför har i alla fall bloggen blivit lidande under febertoppen förstås gjorde just ingenting igår mer än låg i soffan, drack vatten och tittade en del på tv. Men jag kommer tillbaka på riktigt så fort jag känner mig bra, för nu blir det bara några korta inlägg som denna. Har tänkt komma med en liten recension av spelet gamedevstory när jag kommer tillbaka!