söndag 13 februari 2011

Förrådsrensning

Ja idag när man blev frisk var det dags att göra lite nytta också, så idag har jag och sambon vart uppe på vindsförrådet och rensat och städat det inför den stundade flytten så småningsom. Närmar sig med stormsteg inte så jättelång tid kvar nu är ju faktiskt inte så mycket mer än 6 veckor. Vi har haft kontraktet på lägenheten hemma över helgen också och det såg bra ut så det ska vi skicka iväg imorgon så det är ju ett steg närmare flytt! Annars har vi fortfarande väldigt mycket kvar och fixa bland de praktiska sakerna med att flytta diverse abonnemang mm. Förrådsrensningen gick i alla fall över förväntan, vi lyckades slänga och rensa en hel del och dessutom strukturera upp det en del. Problemet är bara att jag redan glömt vad vi har där uppe och att det var nästan lika fullt när vi sluta som när vi började :S

Äntligen feberfri!

Ja nu har jag äntligen fått vara helt feberfri idag, även om jag inte hade febertemperaturer igår heller. Men kände mig inte 100 % fri från febern då, bara hoppas att snuvan ska släppa snart också men den känns på gång den med riktigt skönt!

Igår var det melodifestival igen och återigen var det oväntat bra låtar tycker jag nog, men det var något bättre låtar förra veckan överlag. De låtar som gick vidare var de som förtjänade även om jag hellre hade sett Christian Walz hellre än någon av de andra som gick vidare i andra omgången på sätt och vis. Spännande att Sanna Nielsen körde en upptempo låt, synd att den inte var så bra som den borde och kunnat ha vart. Brolles låt växte under sändningen och var riktigt bra helt klart, men bästa låten enligt mig var Oh My God med Moneteker typ eller vad han hette. Riktigt oväntad stil och stuk på den även om jag hatar dileva så var den låten riktigt nice fast den hade en del likhet med dilevas låtar.