lördag 27 augusti 2011

It's Alive!

Ja it's alive som sagt. Är nu nästan fem månader sedan denna blogg gick i dvala. Vilket framför allt berodde på flytt och skrivkramp. Men sedan dess har skrivkrampen försvunnit, men att faktiskt ta tag i det och skriva något har varit svårt ändå. Har varit väldigt upptagen hela sommaren med jobb och tjejen som har jobbat mycket, besök av folk och mycket tankar som har flugit omkring här hemma. Och lite semester veckor har vi också haft, men två utav tre utomlands och en vecka med obefintlig tillgång till internet. Men det var nog bra! Kunde man ladda batterierna lite mer.




Nu har jag bara tre dagar kvar på jobbet i alla fall sen så blir det bara skola ett tag i alla fall. Har ganska mycket tankar om vad jag skulle vilja göra med den tid som jag får över från det. Men de spretar väldigt mycket och inget är konkret roligast vore om jag och tjejen kunde dra igång något litet slags projekt. Vi får se hur det blir med det. Så i alla fall om ni tyckte bloggen var spretig innan så kommer det nog bli ännu värre.

Kommer nog åtminstonde ett inlägg till under helgen, vad det blir har jag ingen aning om. Men det finns ju i alla fall 5 månaders material att ta av så det bör ju inte vara ett problem. Snarare tvärtom kanske!

Sen måste jag säga också kul att du kommenterade birre, hade tänkt skriva innan du skrev. Men dedikerar detta inlägg till dig då :P