onsdag 16 februari 2011

Humanity for all

Humanity For All armband

Ja på alla hjärtans dag fick jag ett sådant här underbart Humanity For All armband, det ser ut som på bilden men är bara ett band så att säga. Men så vill jag ha det också vill inte ha ett stort armband, och det hade min underbara flickvän kollat upp lite smart när hon beställde ett eget. Humanity For All är i alla fall ett väldigt bra slags armband som ger delar av vinsten tror jag till ideella föreningar som breast cancer society. Så tack så mycket min underbara flickvän för att du gav mig ett så himla fint Humanity For All armband utan att jag gav dig något tillbaka av värde. Mådde inte så jättebra över det när du gav mig armbandet skämdes lite efter alla mina missar men hoppas att du inte tänker på dem. Och ni andra ta och köp ett Humanity For All armband om ni inte har gjort det än, då det är för en mycket bra sak!

Kausti.com

festivalen för dig kaustipojken
Ja jag ska bara tipsa om Kaustis blogg är en gammal polare från gymnasiet som skriver den. Är mycket välskriven och rolig så den rekommenderas varmt mycket läsvärd. Tyvärr lite mer läsvärd än min blogg skulle jag säga, men det ska vi ändra på :) Hans blogg är som de flesta andras dvs en dagbok, men han skriver på ett väldigt bra och komiskt sett som sagt så ge det en chans. Finns en hel del och läsa också då han har bloggat sedan april -08

Kaustis blogg

Lag VM Alpint

Ja idag är det dags för den mycket spännande lag tävlingen för lag, och jag hejar allt vad jag kan på Sverige hoppas och tror på medalj här. Anja kan med lite flax vara bra men vi har bättre stjärnor som Maria Pietilä Holmner och Andre Myhrer. Om det är som jag kommer ihåg så är det blandat störtlopp (nerkortat) och slalom för damer och herrar växlat, i samma bana dessutom vilket är spännande och se skillnaden på tid mellan damer och herrar också.