tisdag 15 februari 2011

Academic Work

Ja de ringde upp mig i fredags eller torsdags tror jag det var, och frågade lite frågor om ett jobb som jag inte hade kommit ihåg att jag hade sökt, var väldigt märkligt för alltid annars när man har sökt hos dem och de hör av sig så har de gjort så dagen efter i princip så var lite märkligt att det kom bara sådär. Det var ju nog tillräckligt jobbigt att man inte kom ihåg att man hade sökt det, sen kunde man ju knappt prata heller för att man var sjuk så det var ju inte heller så kul alls faktiskt. Och sist men inte minst var det inte heller några roliga arbetstider men klart det skulle funka likaså själva arbetet även om det lät lite halvtråkigt det med tiden var i alla fall 12-16.30 onsdag till fredagar.

Bloggtrafik

byta traffik
Ja hej kära läsare, jag skulle gärna vilja öka bloggtrafiken till min blogg så länka den gärna vartsomhelst! Och skulle ni vilja tänka er länka den på eran blogg eller dylikt så länkar jag självklart mer än gärna tillbaka, hör av dig i såna fall. Jag skulle gärna göra gästskriva i någons blogg också så får du gästskriva här!

Alla hjärtans dag rapport

Ja igår var det alla hjärtans dag, min lilla överraskning till tjejen var att man försökte se ut som en chippendale människa haha om inte annat så fick hon ett gott skratt i alla fall. Hade dessutom en fin symbolisk röd ros i munnen, dvs en röd bläckpenna. Hade dessutom dukat upp ett litet fint bord med lite tilltugg och så, sedan åt vi en god middag som jag skrev om igår blev riktigt bra och gott faktiskt körde lite bröd till bara fungerade mycket bra så det är jag helt klart nöjd med hur det slutade. Och kvällen avslutades med att titta på en  film som hette så mycket som Cirque du Freak: The Vampire's Assistant. Tycker att den var helt okej lite smårolig och småspännande utan att vara för mycket av något men därigenom också inte alls sticka ut tillräckligt mycket för att vara något extra. Därför får den i 
betyg: 3/5