tisdag 8 februari 2011

Avatar

Ja jag har gjort ännu en avatar, inte filmen alltså utan en bild man har på forum. Om det är någon som skulle vilja ha en, hör av dig till mig så fixar jag det på momangen!

Bilden till vänster är orginalet och till höger hur det blev efter att jag gjort om den, som ni ser har jag inte gjort så mycket förstärkt djupet på bilden mest och lagt till ett nick.

Hemresan

Här kommer en lite försenad inlägg om hemresan från de nordligare breddgraderna. Till att börja med hade jag och sambon planerat dagen innan att vi skulle försöka hinna med att köpa dammsugare och ta en titt på Ikea på vissa saker som vi kanske vill ha efter vår flytt. Därför hade vi spannat in så att vi kunde stanna i örebro och köpa dammsugaren på netonnet och ta en tur till Ikea i marieberg, medans vi hade bil är ju inte så kul att frakta en dammsugare på lokaltrafiken direkt. Det började dock stressigt då vi kom iväg dryga halvtimmen än vad jag ville, detta gjorde att det blev en liten stressig resa ner till Örebro men det gick bra ändå. Väl på netonnet fick vi dock skynda oss på lite och ta det vi skulle ha därifrån för att hinna strosa lite mer på Ikea, blev en Electrolux Ultra One Z8820 i alla fall. Närmare info/recension om den kommer när man hunnit prova den ett par gånger.

Väl inne på Ikea så tittades det dock på en hel del saker men framförallt på fåtöljer/recliners matbord+stolar/barbord+barstolar. Sedan gick vi och handlade det vi skulle ha där flyttkartonger, och sambon passade på att köpa en ny kudde när vi ändå var där. Innan vi åkte därifrån tog vi en titt på fyndavdelningen också men hittade inget speciellt där.

Under hemresan behövdes det ätas middag också vilket gjordes på en restaurang som hette Luna tror jag, vilket låg i Mariestad. De hade ett bra utbud av mat kändes det som med ganska överkomliga priser, bland annat hade de en hel del pizzor. Bland det utbudet hittade jag en kategori som jag tyckte såg intressant ut italienska pizzor, så det fick bli en sån. Dessa pizzor var lite lättare än pizzor oftast brukar kännas då det inte var sås på annat än olivolja och lite så. På min pizza var det pepperoni, mozzarella, oliver, ruccola, olivolja, lök detta smakade mycket mycket bra och var perfekt då man körde bil för den kändes och smakade fräscht. Måste också berömma den mycket goda pizzasalladen man fick till helt perfekt var den.
Betyg på restaurang/pizzerian Luna i Mariestad: 4/5

God eftermiddag

Ja sjukdommen ligger fortfarande kvar tyvärr, men man kan väl knappast förvänta sig att febern ska ge med sig på en dag till exempel. Idag siktar vi på att försöka göra en hel del saker trots att man är sjuk, ska försöka glo igenom en del av tre i alla fall på ett ur:program som vi ska ha seminarium om på fredag i skolan. Och jag ska väl också försöka skriva lite på grupparbetet, dessutom hoppas jag hinna lira lite poker. Och bli frisk så klart haha, om man skulle få tid över kanske man photoshopar lite också xD